ΑΡΧΙΚΗ  |   BODYBUILDING FORUM |   
   
   

Κατηγορίες Άρθρων

  Γενικά
  Διατροφή
  Συμπληρώματα Διατροφής
  Προετοιμασία Αγώνων
  Απώλεια Λίπους
  Προπονήσεις
  Αγώνες Bodybuilding
  Φωτογραφίες Αγώνων
  Ασκήσεις Bodybuilding
  Γυναικείο Fitness
  Για Αρχάριους
  Επιστήμη & Έρευνα
  Συνεντεύξεις
  Videos
  Bodybuilding News

Bodybuilding Forum
  Αρχική Σελίδα Forum
  Φόρμα Εγγραφής
  Επικοινωνία

Γνώμες Μελών
  Πατήστε εδώ για να
δείτε τι λένε τα μέλη
μας για την ιστοσελίδα
και το forum μας!


 


 
Συνέντευξη Με Τον Νέο IFBB Pro Χρήστο Πιστόλα
Συνέντευξη Με Τον Νέο Επαγγελματία IFBB Χρήστο Πιστόλα
By Kostas Marangopoulos, M.Sc., CPT.

31 Δεκεμβρίου, 2016


Συνέντευξη Με Τον Νέο Επαγγελματία IFBB Χρήστο Πιστόλα

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον νεότερο Έλληνα επαγγελματία της IFBB, Χρήστο Πιστόλα, ο οποίος μας μιλά για την αγωνιστική του εμπειρία στο Diamond Cup και βέβαια τα σχέδια του για επαγγελματικούς αγώνες.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους του για τη νέα χρονιά!

----

ΚΜ: Καλησπέρα Χρήστο, κατ'αρχάς να σε καλωσορίσω στη σημερινή μας συνέντευξη. Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από το Diamond Cup, όπου είδαμε κέρδισες έναν μεγάλο διεθνή αγώνα. Θα ήθελα να μου πεις τα συναισθήματα σου, αν το έχεις πιστέψει ακόμη, και τις σκέψεις σου.

Χρήστος: Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Όντως έχουν περάσει τρεις βδομάδες. Μπορώ να πω πως αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πως νιώθω ακόμη το ίδιο χαρούμενος όπως εκείνη τη μέρα που κέρδισα τον αγώνα. Το έχω συνειδητοποιήσει, μιας και έχουν περάσει αρκετές μέρες. Τι να πω, ένιωσα χαρά και τώρα πιο πολύ διάθεση για δουλειά, για βελτίωση, και να ανέβω αρκετά επίπεδα όσον αφορά για τον επόμενό μου αγώνα, σωματικά.

ΚΜ: Εκείνη τη στιγμή, που ήσουν επάνω στη σκηνή και ανακοίνωσαν το όνομά σου «From Greece, Christos Pistolas” και σου έκαναν την βράβευση ο πρόεδρος της IFBB και ο Κevin Levrone, πως ένιωσες; Γιατί είναι μια στιγμή που πιστεύω φαντάζονται και έχουν φανταστεί πολλά άτομα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χρήστος: Εκείνη τη στιγμή καταρχάς η αλήθεια είναι ότι όντως δεν το περίμενα γιατί σέβομαι πολύ όλους τους συναθλητές μου και πιστεύω ότι όλοι είναι εξαιρετικοί. Οπότε ειδικά σε έναν τέτοιο αγώνα όπως ήταν της IFBB το DIAMOND CUP που ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο, προφανώς οι πιθανότητες μειώνονται με τόσους καλούς αθλητές.

Μάλιστα υπάρχει και ένα βίντεο το οποίο το έχω μόνο εγώ που είμαι πίσω από τη σκηνή μόνος μου και κοιτάω το πάτωμα και δεν κάνω τίποτα, με τα χέρια στη μέση και απλά περιμένω να ακούσω το αποτέλεσμα. Και μόλις το ακούω, απλά τρελάθηκα, δεν το περίμενα. Πραγματικά, ήταν απίστευτο, δεν έχω λόγια, ειλικρινά.


Απονομή Γενικού Τίτλου Στον Χρήστο Από Τον Kevin Levrone Και Τον Πρόεδρο Της IFBB Dr. Rafael Santonja

KM: Τώρα να σου πω, λες ότι δεν το περίμενες, αλλά πρέπει να το είχες ψιλοκαταλάβει. Στο Comparison του Overall ήσουν στη μέση. Δηλαδή δίπλα σου ήταν ο Ιρανός αθλητής, στα αριστερά σου ήταν νομίζω το παιδί από τη Σλοβακία και εσύ ήσουν στη μέση σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Πρέπει στο πίσω μέρος του μυαλού σου να είχες μία υποψία.

Χρήστος: Ναι σίγουρα, έχει τεράστια διαφορά το να πιστεύεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου, σεβόμενος τους υπόλοιπους αθλητές από το να είσαι αλαζόνας. Είναι πολλές φορές αρκετοί άνθρωποι που τα μπερδεύουν - το να έχεις δηλαδή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να είσαι αλαζόνας. Είναι μία λεπτή γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Το ότι δεν πίστευα ότι θα κερδίσω, δεν σημαίνει πως δεν πίστευα στις δυνατότητές μου. Ποτέ δεν θα σταματήσω να πιστεύω σε μένα και στην εξέλιξη που έχω, θεωρώ πως έχω πολλά ακόμη να δώσω και ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα.

ΚΜ: Τι σημαίνει για σένα που είσαι επαγγελματίας με τα χρώματα της Ελλάδας; Είναι μία μεγάλη τιμή, που μόνο τέσσερις-πέντε άντρες και δύο-τρεις κοπέλες από την Ελλάδα έχουν καταφέρει, τι σημαίνει για σένα αυτό το προνόμιο να αγωνίζεσαι από δω και πέρα με τα χρώματα της Ελλάδας;

Χρήστος: Καταρχάς, είναι τεράστια τιμή μου να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό. Πραγματικά και πάλι δεν έχω λόγια, είναι μόνο τιμή και χαρά το να μπορώ να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και όπως είπες είναι πραγματικά ελάχιστοι άνθρωποι – μετρημένοι στα δάχτυλα- που έχουν καταφέρει να το κάνουν αυτό. Ελπίζω να βγάλω ασπροπρόσωπους όλους τους φαν και τους Έλληνες λάτρεις του αθλήματος στον επόμενό μου επαγγελματικό αγώνα.

ΚΜ: Έχεις κάποιον αθλητή ξένο ή Έλληνα του οποίου την καριέρα θα ήθελες να ακολουθήσεις ή σου αρέσει ή έχεις φανταστεί ότι θα μπορούσες να ακολουθήσεις ή να κάνεις κάτι παρόμοιο;

Χρήστος: Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Κοιτάω να δουλέψω καθαρά με τα δικά μου δεδομένα. Δεν θέλω να γίνω σαν αυτόν ή τον άλλον, δεν έχω κάποιο τέτοιο στόχο. Θαυμάζω πραγματικά τους αθλητές που είναι πιο κοντά στην ηλικία μου αυτή τη στιγμή. Μπορώ να ταυτιστώ με αυτούς, αθλητές όπως ο Dallas McCarver, ο Justin Compton, ο Cody Montgomery, αυτοί που είναι πιο κοντά ηλικιακά σε μένα. Όλοι άλλοι αθλητές εννοείται πως είναι φανταστικοί αλλά είναι λίγο μακριά σε ηλικία και δεν μπορώ να ακολουθήσω.

KM: Από δω και πέρα, πιστεύω – βλέποντας και τι ανεβάζεις στο διαδίκτυο- συνεχίζεις την προετοιμασία σου κανονικά, σωστά;

Χρήστος: Ακριβώς. Δεν την σταμάτησα ποτέ.

KM: Ποια είναι η στρατηγική σου τώρα για του χρόνου, για τον επόμενο αγώνα, όποτε συνεχίσεις.

Χρήστος: Λοιπόν, η προετοιμασία μου ξεκίνησε αμέσως μετά τον αγώνα στο Diamond Cup. Ο προπονητής μου από εδώ και πέρα, μετά το Diamond Cup δηλαδή, είναι ο Andrew Vu. Είναι από Αμερική και με έχει αναλάβει πλήρως για τον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα. Μετά τον αγώνα, στην κυριολεξία, μόνο τη Δευτέρα ξεκουράστηκα και τη Δευτέρα το βράδυ είχε βγει καινούργια διατροφή και το καινούργιο πλάνο. Το πλάνο ήταν ειδικά για τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες να εκμεταλλευτώ το rebound όσο καλύτερα γίνεται, το οποίο και κάνω αυτή τη στιγμή.

Στον αγώνα ζυγίστηκα και ήμουν 95,6 κιλά, και στο Diamond Cup ήμουν γύρω στα 97 κιλά και αυτή τη στιγμή είμαι γύρω στα 108 κιλά μέσα στη μέρα με πολύ καλό condition για off season. Στόχος είναι να εκμεταλλευτώ το rebound σε πρώτη φάση, τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, και από κει και πέρα να βάλω όσο το δυνατόν γίνεται πιο πολλά μυϊκά κιλά. Στόχος - για να δώσω έτσι ένα νούμερο - είναι γύρω στα 120 κιλά με πολύ σεβαστό και με αξιοπρεπές condition για off season και την επόμενη φορά που θα ανέβω στη σκηνή να είμαι από 106 με 108 κιλά.


1 Μήνα Μετά Τον Αγώνα Στο Γυμναστήριο "Project Pain & Gain" Του Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη Στη N. Ερυθραία

KM: Δηλαδή μιλάμε για δέκα κιλά παραπάνω από τον αγώνα. Πιστεύεις ότι αυτή η στρατηγική μπορεί να μειώσει την εξαιρετική συμμετρία που έχεις;

Χρήστος:
Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν πρόκειται να το αφήσω εγώ να γίνει, για κανέναν λόγο, ούτε εγώ ούτε ο προπονητής μου. Δεν είναι κάτι που θέλουμε αυτή τη στιγμή να χαλάσει, γιατί απ'ότι έχει φανεί είναι αυτό που μου χαρίζει νίκες στους αγώνες και τις πρώτες θέσεις.

KM: Τα κιλά θα τα βάλεις σιγά σιγά προφανώς χωρίς να ανεβαίνεις πολύ σε σωματικό λίπος.

Χρήστος: Ακριβώς.

KM: Ποια είναι τα σχέδιά σας, δηλαδή πότε θα αγωνιστείς πάλι;

Χρήστος: Και οι δύο πιστεύουμε πως τέλη του 2017 θα μπορώ να έχω πιάσει το στόχο, μιλάμε δηλαδή για ένα χρόνο από τώρα. Ο στόχος είναι να κατέβω τέλη του ’17 ή αρχές του ’18.

KM: Οπότε θα έχεις αρκετό χρόνο να δουλέψεις τα κιλά πάνω σου, να πιάσεις τη φόρμα που πρέπει. Γυρνώντας πάλι στο προηγούμενο ερώτημα για τα χρώματα της Ελλάδας, υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία αγωνίζονται στην IFBB στην Ελλάδα, έχουν αγωνιστεί και σε κάποιους αγώνες στο εξωτερικό, άτομα τα οποία προσπαθούν και εκπροσωπούν την Ελλάδα πανάξια στο εξωτερικό. Εσύ τώρα που είσαι 26 χρονών, τι θα ήθελες να πεις στα νέα παιδιά που αγωνίζονται και έχουν στόχο αυτό που έκανες κι εσύ, και το κατάφερες σε τόσο νεαρή ηλικία. Τι έχεις να τους πεις, τι έχεις μάθει από όλη αυτή την εμπειρία που θα μπορούσε να τους ωφελήσει;

Χρήστος: Για τα νεότερα παιδιά που τώρα ξεκινάνε ή έχουν κάποιο στόχο ή έχουν κάποιο όνειρο για να το πω έτσι πιο απλά, πιστεύω ότι πραγματικά το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουν στην κυριολεξία είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους, να μην σταματούν και να δουλεύουν καθημερινά. Πιστεύω ότι το μυστικό για να έχεις μέλλον στο bodybuilding και να μπορέσεις να κερδίσεις αγώνες και να κάνεις κάτι είναι το consistency, δηλαδή μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει να μην χάνεις το drive, το motivation, να είσαι συνέχεια εκεί. Να μην χάνεις γεύμα, να μην χάνεις προπόνηση. Και εβδομάδα με την εβδομάδα και χρόνο με το χρόνο θα έρθουν όλα. Δηλαδή θέλει motivation, drive και consistency, θέληση και ένα όνειρο, τίποτα άλλο.

KM: Το 2014 είχαμε κάνει μία άλλη συνέντευξη μαζί αν θυμάσαι, και σε είχα ρωτήσει τότε για τη ψυχολογία και ότι παίζει έναν από τους κυριότερους ρόλους σε αγωνιστική προετοιμασία και μη. Οπότε σε ξαναρωτάω τώρα, αφού πλέον μιλάς από άλλο βάθρο, η ψυχολογία, η πίστη στον εαυτό σου, το focus και η δυναμική ψυχολογική κατάσταση που πρέπει να έχεις στο γυμναστήριο, όλα αυτά τι ρόλο έπαιξαν σε αυτή την προετοιμασία σου;

Χρήστος: Στη συγκεκριμένη προετοιμασία ήταν τα πάντα η ψυχολογία. Καταρχάς ήταν η μόνη προετοιμασία στην κυριολεξία που δεν κοίταξα καθόλου ποιος θα κατέβει στην κατηγορία μου ή ποιος θα είναι δίπλα μου στη σκηνή. Η νοοτροπία μου ήταν ότι όποιος κι αν είναι, εγώ θα κοιτάξω να είμαι στο 100% της φόρμας μου, και θα προσπαθήσω να τον κερδίσω. Όχι ότι είμαι αλαζόνας ή οτιδήποτε, αλλά πολύ απλά πιστεύω στον εαυτό μου και ξέρω ότι στο συγκεκριμένο αγώνα αν ήμουν – που πιστεύω ότι ήμουν στο 100% ή κοντά σε αυτό – θα είχα πιθανότητες να κερδίσω τον αγώνα.

Είναι πάλι αυτό που είπα πριν, είναι άλλο το να πιστεύεις στον εαυτό σου και άλλο να είσαι αλαζόνας. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση υπερόπτης ή κάτι από αυτά. Πίστευα στον εαυτό μου σε σημείο το οποίο να είναι ενοχλητικό. Πίστευα σε σημείο που ήταν εκνευριστικό για τους άλλους. Πίστευα σε μένα και στις δυνατότητες μου με τον καλύτερο τρόπο, να το πω έτσι, και όχι με προσβλητικό τρόπο.


Στους Τελικούς Του Diamond Cup Λίγο Πριν Τη Νίκη

KM: Και να σου πω κάτι, αυτό φαινόταν και στη σκηνή. Εγώ πιστεύω, και στο Πανελλήνιο και στο Diamond στην κατηγορία σου και στο Overall στο τέλος του αγώνα, ήσουν ο αθλητής που έδειχνε προς τα έξω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δηλαδή, εγώ που το είδα από το βίντεο, φαινόταν ξεκάθαρα. Φαινόταν από τις κινήσεις, από τις εκφράσεις του προσώπου σου, από το πώς πόζαρες, από όλα. Αυτή η αυτοπεποίθηση που είχες πριν τον αγώνα φάνηκε και επί σκηνής, και αυτή είναι η αυτοπεποίθηση που οι κριτές προσέχουν και επιβραβεύουν. Δεν είναι μόνο το σώμα, επιβραβεύουν και την ψυχολογική παρουσία του αθλητή επί σκηνής.

Χρήστος: Εννοείται. Όταν ανεβαίνει κάποιος αθλητής πάνω σε μία σκηνή, μην ξεχνάμε ότι οι κριτές είναι άνθρωποι. Άνθρωποι που σε κρίνουν εκείνη τη στιγμή, οπότε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Από το τι αέρα θα έχεις πάνω στη σκηνή, μέχρι και το ποιον θα κοιτάς στα μάτια, ή το πόσο συχνά θα κινείσαι για να τραβάς τα βλέμματα των κριτών. Είναι πράγματα τα οποία πολλοί συνήθως νέοι αθλητές δεν κοιτάνε, δεν ασχολούνται με αυτά και είναι πολύ σημαντικά παρ’ όλα αυτά. Δηλαδή, το να παίζεις μέχρι και με την ψυχολογία των κριτών, με το να χαμογελάς, να τους δείχνεις κάποιες πόζες, το να κινείσαι συνέχεια έξυπνα, το να δουλεύεις το ποζάρισμά σου, είναι πολύ σημαντικό.

KM: Από ένα απλό χαμόγελο, θα έλεγα. Από ένα απλό ειλικρινές χαμόγελο, δηλαδή λες στην ουσία χαίρομαι που είμαι εδώ, σας σέβομαι, αυτό, τέλος. Αυτό και μόνο πιστεύω ότι κάνει τους κριτές να ανταποκρίνονται και φαίνεται. Πολλοί το ξεχνάνε ότι όταν είσαι στη σκηνή δεν σε κρίνουν μόνο ως σώμα, δεν είσαι αντικείμενο, είσαι άνθρωπος. Αυτό που ανέφερες δηλαδή ότι και οι κριτές είναι άνθρωποι. Και εκείνη την ώρα κρίνεσαι για τα πάντα και μετράνε τα πάντα.

Χρήστος: Κρίνεσαι για τη συμμετρία, για τη γράμμωση, μέχρι και τη συμπεριφορά σου. Όλα.

ΚΜ: Πιστεύω ότι αν κάποιος ανέβει στη σκηνή και δείχνει ότι δεν είναι χαρούμενος ή οτιδήποτε, οι κριτές που είναι έμπειροι θα το αντιληφθούν.

Χρήστος: Ειδικά σε έναν τέτοιο μεγάλο αγώνα με διεθνείς κριτές.

KM: Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το ξαναπούμε. Η παρουσία σου στη σκηνή ήταν πάρα πολύ καλή. Να κάνω μία παρένθεση εδώ να σε ρωτήσω, το ποζάρισμα ήταν πολύ ωραίο, ωραίο τραγούδι, πόσο το δούλεψες; Γιατί οι πόζες σου ήταν πολύ προσεγμένες.

Χρήστος: Ειλικρινά τώρα, το ποζάρισμα ειδικά για το ατομικό, το μόνο πράγμα που είχα διαλέξει ήταν το τραγούδι. Δεν είχα χρόνο να το δουλέψω γιατί στο τέλος ειδικά δεν είχα κουράγιο και λέω εντάξει, θα τα καταφέρω γιατί είναι μόνο πενήντα δευτερόλεπτα, αν και περιέργως με αφήσανε ενάμιση λεπτό, οπότε μάλλον τους άρεσε. Το ποζάρισμα που υπάρχει στο βίντεο είναι το ποζάρισμα που μου ήρθε εκείνη τη στιγμή και έκανα. Δεν ήταν τίποτα προγραμματισμένο.

KM: Θα είχες κάνει όμως πρακτική στις βασικές πόζες, σίγουρα.


Χρήστος: Ναι, το ποζάρισμα το δουλεύω αρκετά, έως ενοχλητικά αρκετά.

KM: Αυτό είναι, γιατί ακόμη και όταν πόζαρες στο ελεύθερο, οι πόζες σου δεν ήταν ό,τι να ναι, ακόμη και αν η χορογραφία ήταν ελεύθερη και δεν είχες κάνει πρακτική από πριν, οι πόζες που πάταγες ήταν πολύ σωστές. Στο μυαλό σου έρχονταν όλα αυτομάτως και βγαίνανε πολύ σωστά χωρίς 2η σκέψη.

Χρήστος: Το ποζάρισμα είναι κάτι το οποίο το δουλεύω σε καθημερινή βάση, μέχρι και στο μυαλό μου την ώρα που παίζει κάποιο τραγούδι στο ραδιόφωνο. Φαντάζομαι να ποζάρω με αυτό το τραγούδι πάνω στη σκηνή. Ή ακούω κάποιο τραγούδι μέσα στο γυμναστήριο και ξεκινάω να ποζάρω χωρίς λόγο. Είναι κάτι το οποίο το αγαπάω πάρα πολύ, πιστεύω ότι φαίνεται πάνω στη σκηνή και δείχνει.


Ατομικό Ποζάρισμα Στο Diamond Cup

ΚΜ: Γι’ αυτό σε ρωτάω γιατί είδα κάποιες κινήσεις που έκανες στα comparison και λέω εντάξει το έχει δουλέψει πραγματικά το ποζάρισμα, φαίνεται. Για τη συγκεκριμένη προετοιμασία πως πήγε γιατί έχουμε συνηθίσει να σε βλέπουμε online από παλιά. Εγώ έβλεπα φωτογραφίες που άλλαζε το σώμα σου κάθε εβδομάδα. Δηλαδή, έκανες κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά από τις άλλες, σε θέμα διατροφής, αερόβιας, προπόνησης με βάρη κλπ;

Χρήστος: Όχι απαραίτητα, ίσως να ήταν περισσότερο καιρό η προετοιμασία που κάναμε. Αυτή η προετοιμασία ξεκίνησε 18 εβδομάδες πριν τον αγώνα, δηλαδή δεν είχα κάνει off season. Ξεκίνησα από βάρος 104 κιλά για να κατέβω στα 97, το οποίο ήταν λάθος από την άποψη ότι δεν έβαλα κάποια καινούργια μυϊκά κιλά αλλά με βοήθησε στο θέμα του conditioning. Βοήθησε πάρα πολύ στο να πιάσω μια καλή φόρμα. Επίσης ήταν η πρώτη φορά που για 17 ολόκληρες εβδομάδες δεν έφαγα ούτε ένα ελεύθερο γεύμα. Δεν έχασα ούτε ένα αερόβιο, ούτε μία προπόνηση, ούτε ένα γεύμα, τίποτα. Ήμουν πολύ σταθερός με τη δίαιτά μου και πιστεύω ότι αυτό απέδωσε. Βέβαια, απέδωσε στο θέμα conditioning αν και πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι αρκετά πιο γεμάτος στον αγώνα. Τέλος καλό όλα καλά όμως. Μας βγήκε σε καλό.

KM: Ποιοι ήταν εκείνοι που σε βοήθησαν για τη συγκεκριμένη προετοιμασία για το Πανελλήνιο και για το Diamond Cup;

Χρήστος: Στη συγκεκριμένη προετοιμασία με βοήθησε ο Δημήτρης Οικονομάκης και ο Στέφανος Ανυφαντάκης με το μαγαζί Flexeat που είναι και χορηγοί μου. Ξεκινήσαμε μαζί 17 εβδομάδες πριν τον αγώνα, και με βοήθησαν στο διατροφικό κομμάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που βγήκε και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.

KM: Πες μου ποια είναι τα άτομα που θα ήθελες να ευχαριστήσεις.

Χρήστος: Καταρχάς, πρώτα απ’ όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοπέλα μου την Ελένη Ζαβιστάνου. Ειλικρινά δεν έχω λόγια για το πόσο μα πόσο πολύ μου στάθηκε ψυχολογικά και πρακτικά στο γυμναστήριο. Όταν εγώ ήμουν εκνευριστικότατος μέχρι αηδίας – ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες – ήταν εκεί με υπομονή, με αγάπη, από πάνω μου και με βοηθούσε μέχρι και την τελευταία μέρα. Οπότε πραγματικά την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ήταν δίπλα μου 100% όσο κανένας άλλος.

Από κει και πέρα, εννοείται θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ασταμάτητα με την αγάπη τους. Και βέβαια τον χορηγό μου το μαγαζί Flexeat που ήταν δίπλα μου με τη χορηγία και με βοηθούσε με τα συμπληρώματα διατροφής.

Και βέβαια θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομοσπονδία μου την IFBB και την ΕΟΣΔ, που μου έδωσε μία τέτοια ευκαιρία να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο αγώνα και να εκπληρώσω ένα από τα όνειρα ζωής που είχα να αποκτήσω επαγγελματική κάρτα.

ΚΜ: Αξίζει να πούμε εδώ, ότι η IFBB-ΕΟΣΔ είναι η μόνη ομοσπονδία στην Ελλάδα για σωματική διάπλαση, για να ξέρει και ο κόσμος που δεν το γνωρίζει, που μπορεί να σου δώσει το δικαίωμα να παίζεις στους μεγαλύτερους αγώνες bodybuilding στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες από την πλευρά της ΕΟΣΔ να έρθουν αγώνες στην Ελλάδα έτσι ώστε οι Έλληνες αθλητές να έχουν την ευκαιρία να παίξουν στη χώρα τους με Έλληνες φαν, φίλους και οικογένειά να είναι δίπλα τους. Όπως ξέρουμε, αλλιώς είναι να αγωνίζεσαι στη χώρα σου. Και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΟΣΔ που έφερε αυτό τον αγώνα στην Ελλάδα και πρέπει όλοι μας να το εκτιμούμε αυτό διότι είναι μεγάλο πράγμα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις έναν τέτοιον αγώνα με 200-300 αθλητές που είχε, και την προηγούμενη μέρα να κάνεις και Πανελλήνιο Κύπελλο και παράλληλα να στηρίζεις όλους αυτούς τους αθλητές που ήρθαν από το εξωτερικό.

Χρήστος: Πιστεύω ότι μιλάω εκ μέρους όλων των αθλητών όταν λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην IFBB και στην ΕΟΣΔ που είναι δίπλα στους αθλητές.

ΚΜ: Και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους αθλητές, γιατί βλέπουμε ότι όλο και ανεβαίνει ειδικά με τις μεγάλες επιτυχίες της Αναστασίας Παπουτσάκη και της Κατερίνας Μεγάλου. Και βέβαια και με τα άλλα παιδιά που κέρδισαν στην κατηγορία τους, όπως π.χ. ο Γιάννης Αδαμόπουλος που κέρδισε την κατηγορία bodybuilding έως 80kg.

Χρήστος: Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες αθλητές που είναι αξιόλογοι και μπορούν να κάνουν πράγματα στο εξωτερικό. Δυστυχώς είναι λίγο δύσκολα τα οικονομικά στη χώρα μας αυτή τη στιγμή και δεν τους δίνεται η δυνατότητα, αλλά πιστεύω μέσω της IFBB και της ΕΟΣΔ δίνεται – και δόθηκε ειδικά φέτος - μία τέτοια ευκαιρία στους αθλητές να διακριθούν και να δείξουν τη δουλειά τους και το πόσο καλοί και αξιόλογοι είναι.



ΚΜ: Κλείνοντας, τι θα ήθελες να πεις στους φαν σου, ένα μήνυμα για το μέλλον και τι να περιμένουν από σένα.

Χρήστος: Να περιμένουν την επόμενη φορά που θα ανέβω στη σκηνή σε επαγγελματικό πλέον αγώνα να είμαι στην κυριολεξία αγνώριστος. Να είμαι καλύτερος από ποτέ, με δέκα κιλά περισσότερα μυϊκά και να μπορέσω να ανταγωνιστώ. Μπορούν να με ακολουθήσουν στο Instagram και στο Facebook και να με ακολουθήσουν στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινώ ως επαγγελματίας αθλητής της IFBB.

ΚΜ: Πολύ ωραία, και να συμπληρώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι θα συνεργαστούμε και μαζί για την επόμενη χρονιά, και θα έχουμε βίντεο από την προετοιμασία σου, προπονήσεις και συνεντεύξεις, και θα ακολουθήσουμε όλη την πορεία σου μέχρι τον επόμενό σου αγώνα. Και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό διότι ως νέος αθλητής και ως νέος επαγγελματίας αξίζεις μία παραπάνω στήριξη και δημοσιότητα.

Χρήστος: Είμαι κι εγώ πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενος και σε πολύ ευχάριστη θέση για την έναρξη της συνεργασίας με το Bodybuilders.gr όπου όπως προανέφερες θα δημοσιεύουμε βίντεο με την προπόνηση, τη διατροφή, τα γεύματά μου, και συνεντεύξεις που θα ακολουθούν την προετοιμασία μου για τον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα. Ελπίζω να με ακολουθήσετε όλοι μέσω των βίντεο και να δείτε το ξεκίνημα της πορείας μου ως επαγγελματίας αθλητής, οπότε stay tuned!

ΚΜ: Να σε ευχαριστήσω και πάλι Χρήστο, και να σου ευχηθώ Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα Και Συζητήσεις:
- Χρήστος Πιστόλας - Συνέντευξη Αμέσως Μετά Τη Νίκη Στο Diamond Cup
- IFBB Diamond Cup Athens - Φωτογραφίες &
Κάλυψη Αγώνα

Copyright 2016 - Bodybuilders.gr
Bodybuilders.gr - Η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τη γραπτή συναίνεση των υπευθύνων της ιστοσελίδας

 Περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία
Συνεντεύξεις Ελλήνων & Ξένων Bodybuilder
  Συνέντευξη Με Μιχάλη Κεφαλιανό & Δαυίδ Μπαλάσα
  Συνέντευξη Μιχάλη Κεφαλιανού - Νέα & Σχέδια 2018
  Μιχάλης Κάββαλος - Νικητής Mr. Κρήτη 2016
  Παρουσίαση Του Αθλητή Μιχάλη Βουτουφιανάκη
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Δημήτρη Στειακάκη!
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Μιχάλη Παπουτσάκη
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Παύλου Μπαρμπαδάκη
  Παρουσίαση Της Αθλήτριας Φλορίντα Χούτα
  Παρουσίαση Του Αθλητή Fitness Γιάννη Καφετζάκη
  Τα Αγωνιστικά Νέα Της Στέλλας Παπαποστόλου
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Λευτέρη Πετράκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Στέφανου Κολιακουδάκη
  Συνέντευξη Με Τον Θανάση Αττιλάκο!
  Συνέντευξη Με Τον Αθλητή Physique Γιώργο Βυζανιάρη
  Συνέντευξη Με Τον Μιχάλη Κεφαλιανό, Νοέμβριος 2015
  Παρουσίαση Του Αθλητή Μιχάλη Παπουτσάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Μάριου Ζαχαράκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Δημήτρη Στιακάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Αχιλλέα Βεσάι
  Παρουσίαση Της Αθλήτριας Στέλλας Παπαποστόλου
  Παρουσίαση Του Αθλητή Γιώργου Σταμπουλή
  Παρουσίαση Του Αθλητή Βαγγέλη Καρουζάκη
  Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος Χαράζει Μια Νέα Πορεία
  Χρήστος Πιστόλας: Ταλέντο & Αγάπη Για Το Άθλημα
  Συνέντευξη Αβράμη Κυριακού: Το Κυνήγι Της Pro Card
  Συνέντευξη Δαυίδ Μπαλάσα & Γιάννη Μάγκου
  Συνέντευξη Παντ. Σταυρουλάκη & Παύλου Μπαρμπαδάκη
  Γιάννης Μάγκος - Έτοιμος Για Την IFBB Pro League
  Συνέντευξη Με Τον Έλληνα Πρωταθλητή Βαλάντη Ντόκο
  Συνέντευξη Πρoέδρου Της IFBB, Dr. Rafael Santonja
  Συνέντευξη Κων/νου Τσάφου - Ben Weider Diamond Cup
  Συνέντευξη Με Τον Παντελή Σταυρουλάκη
  Συνέντευξη Με Τον Δημήτρη Τριπολιτσιώτη - Μέρος 2ο
  Συνέντευξη Με Τον Δημήτρη Τριπολιτσιώτη - Μέρος 1ο
  Μένιος Σεράνης: Αγάπη & Θέληση Για Το Bodybuilding
  Δημήτρης Παπαντώνης: «Η Ομοσπονδία Είναι Μία»
  Τάσος Μηνίδης Μετά Τη Μεγάλη Επιτυχία Στη Γερμανία
  Συνέντευξη Με Τον Μεγάλο Δάσκαλο - Δαυίδ Μπαλάσα!
  Nick Anthony - Ready For The 2012 Arnold Amateur!
  Ηλίας Κατσαρός - Συνέντευξη Bodybuilders.gr
  Συνέντευξη Κεφαλιανού Μετά Το Mr. Europe Pro 2012
  Κων/νος Δημητρίου Συνέντευξη Πριν Το Flex Pro 2012
  Συνέντευξη Του Αβράμη Κυριακου Στο Bodybuilders.gr
  Συνέντευξη Της Ελένης Πλακίτση Στο Bodybuilders.gr
  Λευτέρης Σιδηρόπουλος - Συνέντευξη Bodybuilders.gr
  Con. Demetriou IFBB Pro Interview - Part 2
  Interview With IFBB Pro Constantinos Demetriou
  Γιάννης Αλιμπέρτης Συνέντευξη Στο Bodybuilders.gr
  Παντελής Σταυρουλάκης - Ένα Νέο Αστέρι Στο Χώρο
  Μανώλης Καραμανλάκης Συνέντευξη Στο Atlantic City
  Mr. Olympia 2009: Συνέντευξη Μπαλάσα - Κεφαλιανού
  Δηλώσεις Κεφαλιανού 7 Ώρες Πριν Το Mr Olympia 2009
  Αποκλειστική Συνέντευξη RONNIE COLEMAN Στην Ελλάδα
  Αποκλειστική Συνέντευξη Bodybuilders.gr Tom Venuto
  Συνέντευξη Bodybuilders.gr Με Τον Μιχάλη Κεφαλιανό
  Συνέντευξη Έλληνα Πρωταθλητή, Μανώλη Καραμανλάκη
   

    
    

 

Έλληνες Πρωταθλητές
Σπύρος Μπουρνάζος - Spyros Bournazos
Μιχάλης Κεφαλιανός - Michael Kefalianos
Μανώλης Καραμανλάκης - Manolis Karamanlakis
Αλέκος Σιατραβάνης
Σταύρος Παπαδόπουλος
Μανώλης Τζινίδης
Δαυίδ Μπαλάσας

Έλατε στην παρέα μας στο Bodybuilders.gr Facebook fan page. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πιο πρόσφατα μας video στο YouTube!  

  

 
   
   


ΑΡΧΙΚΗ     |     ΑΡΘΡΑ     |     BODYBUILDING FORUM     |     ΝΕΑ BODYBUILDING      |     ABOUT US      

 Bodybuilding Resources - Αυτόγραφα Bodybuilding 

Προστασία Περιεχομένου Copyscape - Οι Παραβάτες Θα Διωχθούν Νομικά

All Rights Reserved 2004 - 2018 © Bodybuilders.gr  -  Designed by METAFORCE
Ιατρικό Disclaimer - Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Cookies