Ελληνικό Bodybuilding Forum


Πολιτική Απορρήτου

Το Bodybuilders.gr θέλει να γνωρίζετε και να έχετε έλεγχο σχετικά με το ποιά δεδομένα μοιράζεστε μαζί μας και πως ακριβώς τα χρησιμοποιόυμε. Με αυτό εδώ το κείμενο σας εξηγούμε τι δεδομένα συλλέγουμε από εσάς και πως τα χρησιμοποιούμε.

Τι δεδομένα λαμβάνουμε από εσάς;

1. Με την επίσκεψη σας στις σελίδες μας, λαμβάνουμε από εσάς προσωπικά δεδομένα όπως η διεύθυνση ip, η ημερομηνία και η ώρα πρόσβασης, ο τύπος του browser σας και του λειτουργικού σας συστήματος, η σελίδα που επισκέπτεστε καθώς και cookies (http://www.bodybuilders.gr/cookies.html).

2. Με την εγγραφή σας στο forum μας, μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες όπως το email σας και ένα nickname (ψευδώνυμο), στοιχεία απαραίτητα για τη δημιουργία και τη λειτουργία του λογαριασμού σας. Αυτά σας δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχετε στο forum μας. Τα στοιχεία αυτά μένουν στη βάση δεδομένων μας μέχρι να ζητήσετε τη διαγραφή τους. Αυτά τα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε και να τα επεξεργαστείτε μέσω της σύνδεσης σας στο forum μας. Μετά τη σύνδεση σας, πάνω δεξιά επιλέγετε "settings" και στη συνέχεια, στην αριστερή στήλη, "my profile" οπου και θα δείτε τις επιλογές για την επεξεργασία των στοιχείων σας ("edit profile", "profile privacy" κτλ).

Εάν θελήσετε, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, στέλνοντας μήνυμα μέσω αυτής εδώ της φόρμας επικοινωνίας: http://www.bodybuilders.gr/forum/sendmessage.php . Μετά την επαλήθευση των στοιχείων σας ως μέλος, θα γίνει η διαγραφή των στοιχείων σας. Τα δημοσιευμένα μηνύματα στο forum θα παραμείνουν ως έχουν και ο συντάκτης αυτών θα μετονομαστεί σε "guest".

3. Με τη φόρμα επικοινωνίας http://www.bodybuilders.gr/forum/sendmessage.php μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες όπως το email σας και το όνομα χρήστη στο forum (αν έχετε λογαριασμό). Αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την απάντηση στο ερώτημα σας και δεν αποθηκεύονται.

Τα στοιχεία που δηλώνονται και συλλέγονται στις παραπάνω περιπτώσεις δεν δίνονται και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους. Δεν δημοσιοποιούνται και δεν αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης με κανέναν τρόπο.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες.

Πολλές από τις σελίδες μας, άρθρα, μηνύματα forum κτλ, περιέχουν συνδέσμους (links) σε άλλες ιστοσελίδες. Οι προηγούμενες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ισχύουν μόνο για τη δική μας ιστοσελίδα. Με τη μετάβαση σας σε άλλες ιστοσελίδες θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη δική τους πολιτική σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αναφορικά με περιεχόμενα ιστοσελίδων τρίτων, που παρέχονται μέσω links, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.


Επικοινωνία

Για την επικοινωνία σας με τους υπεύθυνους του ιστότοπου χρησιμοποιήστε το email
:

 

Copyright Bodybuilders.gr  2004 - 2017