ΑΡΧΙΚΗ  |   BODYBUILDING FORUM |   
   
   

Κατηγορίες Άρθρων

  Γενικά
  Διατροφή
  Συμπληρώματα Διατροφής
  Προετοιμασία Αγώνων
  Απώλεια Λίπους
  Προπονήσεις
  Αγώνες Bodybuilding
  Φωτογραφίες Αγώνων
  Ασκήσεις Bodybuilding
  Γυναικείο Fitness
  Για Αρχάριους
  Επιστήμη & Έρευνα
  Συνεντεύξεις
  Videos
  Bodybuilding News

Bodybuilding Forum
  Αρχική Σελίδα Forum
  Φόρμα Εγγραφής
  Επικοινωνία

Γνώμες Μελών
  Πατήστε εδώ για να
δείτε τι λένε τα μέλη
μας για την ιστοσελίδα
και το forum μας!


 


 
Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος Χαράζει Μια Νέα Πορεία
Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος Χαράζει Μια Νέα Πορεία
By Kostas Marangopoulos, M.Sc., CPT.
30 Ιανουαρίου, 2015


Συνέντευξη με τον Λευτέρη Σιδηρόπουλο

Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος είναι ένας πολύ αξιόλογος αθλητής με τον οποίο πρωτογνωριστήκαμε το 2010 με την πρώτη μας συνέντευξη σε βίντεο, λίγους μόλις μήνες μετά τη μεγάλη του νίκη στο Mr. Hellas 2010 της Wabba. Όντας ταπεινός και από τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες του αθλήματος στην Ελλάδα, μετά από 4+ χρόνια μιας πορείας με πολλές επιτυχίες αλλά και εμπόδια, κατάφερε να φτάσει σε ένα από τα κορυφαία βάθρα στην Ευρώπη με overall νίκη στο Παγκόσμιο της NAC.

Αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία σώματα που έχει βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, προχωράει δυνατά για μεγαλύτερους στόχους τους οποίους μας εξηγεί λεπτομερώς στην παρακάτω συνέντευξη. Του ευχόμαστε να έχει κάθε επιτυχία και να τον καμαρώσουμε εκεί που αξίζει, με τους καλύτερους bodybuilders στον κόσμο.

ΚΜ: Καλησπέρα Λευτέρη και συγχαρητήρια για την μεγάλη σου επιτυχία στο παγκόσμιο της NAC, πραγματικά ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που έγινε, όλοι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Πιστεύω ήρθε μια δικαίωση για σένα.


Λευτέρης: Ναι, ακριβώς έτσι είναι, σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου για τα καλά σου λόγια. Εγώ πλέον κοιτάω και δείχνω την δουλειά μου με πράξεις, όχι με λόγια. Το αποδεικνύουμε κάθε φορά, κοιτάμε να βελτιωνόμαστε, να δουλεύουμε, και να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό πάνω στην σκηνή. Τώρα όλα τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου, έτσι; Εγώ κοιτάω να κάνω σωστά τη δουλειά μου και να βελτιώνομαι και να φέρνω το καλύτερο αποτέλεσμα. Και πιστεύω αυτό όπως είπες, μας δικαίωσε.

ΚΜ: Ναι, σωστά. Θέλω να πάμε λίγο πίσω, και να μου πεις, όλη αυτή τη διαδικασία. Επειδή τώρα έκανες τέσσερις αγώνες, τους τελευταίους μήνες, πότε ξεκίνησε η όλη η διαδικασία; Έχεις να κατέβεις από το Ben Weider Diamond Cup, σωστά;

Λευτέρης: Ναι, από το ’13. Ακριβώς.

ΚΜ: Μπράβο. Η όλη η διαδικασία αυτή για να φτάσεις μέχρι εδώ, πότε ξεκίνησε;

Λευτέρης: Η προετοιμασία μου ξεκίνησε Κώστα μου ακριβώς αρχές Ιουνίου με τον Σταύρο Τριουλίδη στο γυμναστήριο του. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, έτσι; Αυτό το πράγμα δηλαδή που είδα πάνω μου, ειλικρινά κι εγώ δεν τον πίστευα. Μου έλεγε ο Σταύρος κάποια πράγματα αλλά κι εγώ αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου, που μου έλεγε από πριν ότι είμαστε καλά, ότι θα πάμε καλά, κι έχουμε βελτιωθεί, εγώ δεν το καταλάβαινα, να σου πω την αλήθεια. Το είδα με τα μάτια μου όταν είδα τις φωτογραφίες και όταν είδα τον εαυτό μου στην σκηνή. Από κει και πέρα, εντάξει τα κατάλαβα όλα, και τον ευχαριστώ και πάρα πολύ, να είναι καλά που είναι δίπλα μου.

ΚΜ: Από το Grand Prix που έκαναν τα Bodybuilding Club το ’13, όπου κέρδισες και ήταν και ο Phil Heath, η διαφορά με φέτος που είναι περίπου ένας χρόνος, ήταν τεράστια στον όγκο και στην ποιότητα. Έκανες κάτι διαφορετικό στο φαγητό ή στην προπόνηση;

Λευτέρης: Δεν άλλαξε κάτι να σου πω την αλήθεια, Κώστα μου. Ακριβώς το ίδιο, απλά δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προπόνηση, κοιτάξαμε να βελτιώσουμε κάποια σημεία στα οποία μπορεί να υστερούσαμε, ή να ήμασταν λίγο πίσω. Η διατροφή μας ήταν πολύ αυστηρή, όπως και κάνω και τώρα βασικά, δεν το έχω αλλάξει, κανονικά τα γεύματά μου, προσεγμένα, κανονικά, δεν έχω αλλάξει κάτι. Απλά το έκανα πιστεύω λίγο πιο αυστηρά σε σχέση με άλλες χρονιές. Δηλαδή πιο προσεγμένα, πιο επικεντρωμένα, να σου πω την αλήθεια, και πιστεύω ότι αυτό μας δικαίωσε. Έχω καταλάβει πλέον ότι με τη σωστή δουλειά και τη διατροφή και την προπόνηση που κάναμε πάντοτε, γιατί έχουμε την ίδια φιλοσοφία με τον Σταύρο, να κάνουμε σωστά βαριές προπονήσεις, πάντα με έλεγχο όμως για να μην έχουμε τραυματισμούς, βαριές και αυστηρές. Και πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα βγήκε και μας δικαίωσε.

ΚΜ: Σίγουρα. Με το Σταύρο πόσο καιρό συνεργάζεσαι;

Λευτέρης: Με το Σταύρο είμαστε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά πιστεύω ότι με βοηθούσε πάντα. Ο Σταύρος από τότε που ξεκινήσαμε μαζί και είχα συνεργασία και με τα Bodybuilding Club, τους χορηγούς μας, που τους ευχαριστούμε εννοείται γιατί είναι η οικογένειά μας και προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Πιστεύω όμως ότι τον τελευταίο χρόνο είναι που ήμασταν μαζί, που κάναμε μαζί προπονήσεις, που πήγαινα στο γυμναστήριό του, και είναι πολύ βασικό να ξέρει ένας αθλητής ότι έχει τον προπονητή του από πάνω του.

Είναι τεράστια διαφορά από το να είσαι μόνος σου, και απλά να σου τα λέει απ’ το τηλέφωνο και να τα κάνεις, έτσι; Το να τον έχεις τον άλλον από πάνω σου είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν έχει καμία σχέση. Και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να ήταν το κλειδί, στην ουσία δηλαδή, το πρόβλημα. Αυτό είδα βασικά εγώ, και πλέον δεν το αλλάζω. Είμαστε δηλαδή συνέχεια μαζί, περνάμε πολλές ώρες μαζί, και στο γυμναστήριο και έξω, όλα, τα πάντα. Είναι δηλαδή σαν αδερφός μου, σαν πατέρας μου. Είναι πολύ βασικό αυτό, να υπάρχει δηλαδή χημεία, δέσιμο μαζί, και το έχουμε αυτό.

ΚΜ: Ε, ναι, αλίμονο. Η χημεία είναι το παν.

Λευτέρης: Έτσι, ακριβώς.

ΚΜ: Τώρα, η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε με νίκη στη NAC, στο κύπελλο, έτσι;

Λευτέρης: Ναι, ακριβώς.

ΚΜ: Στην NAC κέρδισες και μετά από δύο εβδομάδες ήταν η WABBA;

Λευτέρης: Νομίζω ήταν την επόμενη εβδομάδα. Όλος ο Νοέμβρης ήταν αγώνες, ανά βδομάδα είχαμε αγώνα.

ΚΜ: Και μετά από μία εβδομάδα λοιπόν, ήσουν στην WABBA στο Mr. Οδύσσεια, όπου σύσσωμος όλος ο ελληνικός κόσμος έλεγε ότι δεν συμφώνησε με την απόφαση των κριτών, και θεώρησε ότι έπρεπε να είχες κερδίσει εσύ. Πες μου λίγο τα συναισθήματά σου για τον αγώνα, για την κατάσταση που είχες πιάσει, πως αισθάνθηκες και πως αισθάνεσαι τώρα.

Λευτέρης: Κοίταξε να δεις Κώστα μου, εγώ επειδή εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια τον Σταύρο, ήξερε πώς θα με πάει. Επειδή ακριβώς όπως είπες είχαμε τέσσερις αγώνες, και στην NAC πήγαμε σε εισαγωγικά λίγο πιο χαλαρά, γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να πιάσουμε την top κατάσταση στους άλλους προσεχείς αγώνες. Επειδή είχαμε και τα δύο Universe, πιεστήκαμε λίγο παραπάνω. Ήξερε πως θα με βγάλει, πιάσαμε πολύ καλή φόρμα από τη WABBA, από το Οδύσσεια και μετέπειτα. Τώρα να σου πω τα συναισθήματα, εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος, χαρούμενος με το αποτέλεσμα, σίγουρα υπήρχε μία πικρία, να σου πω την αλήθεια τώρα, όπως το είδε και ο κόσμος αυτό.

Βέβαια να σου πω την αλήθεια, εγώ εκείνη την ώρα αισθάνθηκα ψιλοάσχημα αλλά μετά με την αντίδραση του κόσμου, και την προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο αργότερα, και όλη αυτήν την αγάπη που ένιωσα, πραγματικά δεν ασχολήθηκα καν. Δεν θα μπω δηλαδή τώρα σε λεπτομέρειες, τι ακριβώς έγινε και αυτά, ο κόσμος ήταν εκεί, το είδε, και πιστεύω ότι το αποδείξαμε και μετέπειτα στους επόμενους αγώνες.

Τάσος Κολιγκιώνης - Λευτέρης Σιδηρόπουλος
Με τον Τάσο Κολιγκιώνη στο Mr. Οδύσσεια 2014.

ΚΜ: Σαφώς. Εγώ από τη μεριά μου, που είδα τις φωτογραφίες, πιστεύω ότι είχες το πακέτο, που λέμε. Μετά από μία ή δύο εβδομάδες ήταν το Παγκόσμιο;

Λευτέρης:
Ναι, το Universe της WABBA στην Φιλανδία, ακριβώς.

ΚΜ: Όπου και πήρες τη δεύτερη θέση στην κατηγορία σου.

Λευτέρης: Ναι τη δεύτερη θέση στην ψηλή κατηγορία.

ΚΜ: Ωραία, πες μου λίγο για τη διοργάνωση, πως πήγε;

Λευτέρης: Αν και παραδοσιακά στη WABBA, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόσμου που έχω ακούσει, το κομμάτι του αγώνα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο της NAC, αυτό που είδα εγώ φέτος ήταν πως υπήρχε έντονος ανταγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες σχεδόν, είχε πολύ καλό επίπεδο, και γενικά το χάρηκα για να πω την αλήθεια, Κώστα μου.

Βέβαια πάλι το αποτέλεσμα ήταν ντεμί. Κι απ’ ότι άκουσα στην βαθμολογία, έχασα για έναν πόντο. 8-7 ήταν τα σημεία από τον Ούγγρο, να σου πω την αλήθεια. Τώρα από κει και πέρα κάποια ένσταση για την οποία φώναζαν από κάτω, δεν έγινε ποτέ, μήπως και ξαναγίνει κάποιο comparison έξτρα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, δεχθήκαμε το αποτέλεσμα, συνεχίσαμε με τον άλλον αγώνα που είχαμε, που έπρεπε να κοιτάξουμε, στον οποίο είδες ότι ο νικητής της κατηγορίας, πήρε και το γενικό, έτσι; Πολύ εύκολα.

Δεν χρειάστηκε να ζοριστούν και πολύ. Και όπως καταλαβαίνεις, εντάξει, δεχθήκαμε την απόφαση των κριτών, όπως επίσης και αν θυμάμαι καλά ο εκφωνητής του αγώνα, πρέπει να είπε ότι δεν κρίνει και ο ίδιος δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να σεβαστούμε όλοι την κρίση των κριτών. Δεχθήκαμε το αποτέλεσμα τέλος πάντων, και είχαμε άλλον έναν αγώνα να κοιτάξουμε, και πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα έξω στη Γερμανία, και όπως είπες δικαιωθήκαμε, και γενικά είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευχαριστημένος.

ΚΜ: Στη NAC όπου και τα σάρωσες όλα. Πες μου πως αισθάνθηκες εκείνη τη στιγμή.

Λευτέρης: Εκείνη τη στιγμή, πραγματικά να σου πω Κώστα μου, ακόμα δηλαδή το νιώθω, πολύ υπερήφανος, αυτό που ένιωσα δηλαδή εκείνη την ώρα, όχι μόνο και για μένα δηλαδή δικαίωση αλλά και για τη χώρα μας. Γιατί εντάξει τώρα να πας μέσα στη Γερμανία, μέσα στη χώρα, στην έδρα τους στο Αμβούργο και να σηκώνεις την ελληνική σημαία ψηλά, νομίζω ότι είναι πολύ συγκινητικό. Δεν είναι λίγο, έτσι; Να βλέπεις το επίπεδο τόσων αθλητών, από πόσες χώρες, και να κερδίζεις, όχι μόνο την κατηγορία σου αλλά να κερδίζεις και το γενικό, είναι όχι μόνο δικαίωση, αλλά ένιωσα και πολύ υπερήφανος, πολύ χαρούμενος, δηλαδή πραγματικά τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα περιγράψω.

Ακόμα δηλαδή και τώρα, που έχουν περάσει τόσος καιρός, να σου πω την αλήθεια, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε. Για μένα ήταν η καλύτερη στιγμή στην αθλητική μου καριέρα, η καλύτερη διάκριση, έτσι; Μέχρι στιγμής, και πιστεύω ότι από αυτά που άκουσα, δεν έχει ξανακαταφέρει πάλι Έλληνας σε ερασιτεχνικό επίπεδο πάντα, να πάρει Γενικό στη NAC. Είχα ακούσει για το επίπεδο και από ό,τι το είδα είναι πολύ ανταγωνιστικό, πολύ δύσκολο, και πραγματικά νιώθω υπερήφανος και χαρούμενος όπως σου είπα.

ΚΜ: Ναι και έδειξες ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις και στα πολύ δύσκολα.

Λευτέρης: Ναι ακριβώς αυτό, υπήρχε πολύ ανταγωνισμός και γι’ αυτό το χάρηκα.

Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος νικητής στο παγκόσμιο της NAC
Μεγάλος νικητής στο παγκόσμιο της NAC.

ΚΜ: Βλέποντας τους ερασιτεχνικούς της IFBB, βλέποντας το επίπεδο της NAC και της IFBB γενικά, πως πιστεύεις θα τα πήγαινες σε έναν amateur αγώνα της IFBB;

Λευτέρης: Κι εκεί έχω παρακολουθήσει αγώνες, με πολύ υψηλό επίπεδο. Έχει ανέβει πάρα πολύ ο πήχης στο ερασιτεχνικό επίπεδο, έτσι; Ειδικά στην IFBB.

ΚΜ: Και ειδικά με τους Άραβες και τους Ρώσους.

Λευτέρης: Ακριβώς. Εγώ πιστεύω ότι με τη σωστή δουλειά και το σωστό προγραμματισμό που τον έχουμε, θα σταθούμε επάξια και πραγματικά κι εγώ και ο Σταύρος. Χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια, πιστεύουμε ότι θα φέρουμε καλή διάκριση και θα σταθούμε πολύ καλά.

ΚΜ: Δεν είναι μεγάλα λόγια, γιατί πιστεύω ότι έχεις μπει σε μια σειρά η οποία δουλεύει, δηλαδή έχεις βρει το τρικ που λέμε, έχεις βρει αυτό που σου ταιριάζει, που πολλοί αθλητές δεν το έχουν. Δηλαδή, πάνε από προπονητή σε προπονητή, από γυμναστήριο σε γυμναστήριο, από τεχνική σε τεχνική, και κάνουν όλη τους τη ζωή αυτό και δεν μπαίνουν σε μία σειρά. Κι εσύ τώρα έχεις βρει αυτό το πράγμα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, και μπροστά σου ο δρόμος είναι ήδη χαραγμένος, έχεις την αυτοπεποίθηση. Έχεις αυτή τη δύναμη μέσα σου, τη σιγουριά ότι αυτό που κάνεις δουλεύει, και πλέον δηλαδή με αυτό σαν θεμέλιο δεν σε σταματάει τίποτα.

Λευτέρης: Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, Κώστα μου. Και πραγματικά δηλαδή χαίρομαι, δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο, ας πούμε, που έχω μία οικογένεια να με στηρίζει, τα Bodybuilding Club, και τον προπονητή μου τον Σταύρο τον Τριουλίδη που είναι όπως σου λέω ακριβώς συνέχεια από πάνω μου σε όλη τη διάρκεια, όχι της προετοιμασίας μου, και τώρα που είμαστε off season κάνουμε τα πάντα. Δηλαδή δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο ένας αθλητής, αυτό που λες, δηλαδή να έχει χημεία, να τον έχει τον άλλον, πραγματικά είναι σαν οικογένεια, δεν έχω δηλαδή να ζητήσω κάτι άλλο.

ΚΜ: Πες μου, είδα μία φωτογραφία σου, μία χειραψία με τον Μιχάλη (Κεφαλιανό). Πες μου λίγο εκείνη τη στιγμή τι ειπώθηκε.

Λευτέρης: Ναι, να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε. Μου είπε "προχώρα", κάτι σε τέτοιο βαθμό, και πραγματικά όταν ακούς τέτοια λόγια από έναν αθλητή που είναι τοπ στον χώρο μας, τον κορυφαίο Έλληνα, τι άλλο να ζητήσει κανείς. Ήταν η καλύτερη βράβευση για μένα αυτό, να ακούσω αυτό από τον Μιχάλη.

ΚΜ: Ε, ναι, σίγουρα. Το επόμενο βήμα για τον Λευτέρη; Τώρα είσαι σε off season;

Λευτέρης:
Ναι, τώρα είμαστε off season. Για τον επόμενο στόχο μας, θα κάτσουμε να συζητήσουμε. Σίγουρα έχουμε στόχους υψηλούς τώρα, να κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι καλό, κάτι υψηλό, θα κάτσουμε να τα συζητήσουμε, να τα βάλουμε κάτω, και πιστεύω ότι ο επόμενός μας αγώνας, δεν θέλω να πω από τώρα γιατί είναι ακόμα νωρίς, πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ καλύτερο. Να μας δει ο κόσμος σε κάτι πολύ καλύτερο.

ΚΜ: Δηλαδή ο στόχος είναι κάτι υψηλότερο, δεν σκοπεύεις δηλαδή να ξαναπαίξεις στα Παγκόσμια της WABBA ή της NAC.

Λευτέρης: Ε, όχι, να σου πω την αλήθεια, Κώστα μου. Γιατί τώρα κοιτάμε κάτι πλέον πιο διεθνές, κάτι πιο καλό. Τώρα, θα το ανακοινώσουμε επίσημα, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, όταν αποφασιστεί και θα τα πούμε, θα τα συζητήσουμε και με τον προπονητή και με την εταιρεία, και θα το ανακοινώσουμε επίσημα.


Ατομικό ποζάρισμα στο Κύπελλο της Wabba

ΚΜ: Πες μου λίγο, έκανες τώρα τέσσερις αγώνες σερί. Από αγώνα σε αγώνα, πως καταφέρνεις και βελτιώνεσαι και κρατάς φόρμα; Δηλαδή, θες άδειασμα-γέμισμα, άδειασμα-γέμισμα - είναι η πρώτη φορά που το έκανες αυτό και πως σου φάνηκε; Το θεώρησες δύσκολο για το σώμα σου;

Λευτέρης: Κοίτα να δεις Κώστα μου, επειδή ήταν όπως είπες κι εσύ η πρώτη φορά που το κάνω αυτό, θέλαμε με τον Σταύρο να δοκιμάσουμε λίγο το σώμα μου, να δούμε δηλαδή πως αντιδράει, αυτό που είπες κι εσύ, από άδειασμα και σε γέμισμα, από αγώνα σε αγώνα, και μας πήγε πάρα πολύ καλά. Ο Σταύρος δεν το πίστευε, δεν το περίμενε, πώς να σου το πω, ότι δεν μάζευα, αυτό που φοβόμουν εγώ, κρατάγαμε πάντα τα μπαλαρίσματα, και μας πήγαινε πολύ καλά, και από αγώνα σε αγώνα βελτιωνόμασταν.

Ήταν πολύ καλό αυτό, κι εγώ δεν το είχα ξαναδουλέψει, και είδαμε ότι μας πήγαινε. Οπότε φαντάσου τώρα τι είναι να ετοιμαστούμε για έναν καλό και δυνατό αγώνα έξω, που μπορούμε να δώσουμε το 100%, και δεν θα χρειαστεί να κουράσουμε το σώμα μας. Βέβαια, αυτό καλό μας έκανε να τεστάρουμε πως αντιδράει από αγώνα σε αγώνα, και μας πήγε πιστεύω πολύ καλά.

ΚΜ: Μάλιστα. Η συνεργασία σου με τα Bodybuilding Club πότε ξεκίνησε ακριβώς; Είναι αρκετός καιρός νομίζω.

Λευτέρης: Ξεκίνησε το καλοκαίρι του ’12. Τον Αύγουστο του ’12, αν θυμάμαι καλά. Και είναι από τότε δίπλα μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, τους θεωρώ οικογένειά μου, με έχουν βοηθήσει πραγματικά έμπρακτα, στα πάντα, σε ό,τι χρειάζομαι. Και τον Σταύρο και τα Bodybuilding Club, είναι η οικογένειά μου.

ΚΜ: Πέρυσι στο Bodybuilding Club Grand Prix, που κέρδισες, πως ήταν η εμπειρία που γνώρισες τον Phil Heath;

Λευτέρης: Καλά κι αυτό ήταν, μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχα ξανανιώσει τέτοιο πράγμα. Να σου κάνει τώρα βράβευση ο εν ενεργεία Mr. Olympia, αυτό τα λέει όλα, τι να πω. Και εκεί δηλαδή πραγματικά τα συναισθήματά μου ήταν ότι πραγματικά δεν το πίστευα αυτό το πράγμα που γινόταν. Δέος, θαυμασμός, απίστευτα, πολύ όμορφα, το χάρηκα πραγματικά. Μόνο και μόνο δηλαδή αυτή η κίνηση, καταλαβαίνεις ότι για έναν αθλητή ερασιτέχνη που τον βραβεύει ένας Mr. Olympia, τι άλλο να θέλει.

ΚΜ: Και ίσως να σε δούμε και δίπλα του κάποια στιγμή!

Λευτέρης: Μακάρι Κώστα μου, να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ, και μακάρι.

ΚΜ: Άμα σε δω δίπλα του, θα είμαι από κάτω και θα φωνάζω όσο πιο δυνατά μπορώ.

Λευτέρης:
Να είσαι καλά Κώστα μου. Μακάρι αυτό το όνειρο να γίνει, και πιστεύω ότι επειδή έχουμε την όρεξη και τη δουλειά, το δουλεύουμε δηλαδή, πιστεύω ότι θα κάνουμε καλά πράγματα στο μέλλον. Έχουμε δηλαδή να δώσουμε πολλά πράγματα και στην Ελλάδα μας και γενικά στον κόσμο που μας αγαπά και μας στηρίζει.

ΚΜ: Είμαι σίγουρος. Τελευταία ερώτηση, πες μου λίγο έτσι για να κλείσουμε ποιους θέλεις να ευχαριστήσεις;

Λευτέρης: Ναι, βεβαίως. Καταρχήν, εννοείται τα Bodybuilding Club που το λέμε συνέχεια, έτσι; Είναι ο χορηγός μου τα τελευταία τρία χρόνια, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τον Σταύρο τον Τριουλίδη τον προπονητή μου που είναι δίπλα μου, είναι και σαν πατέρας μου και σαν αδερφός μου, τα πάντα όλα. Επίσης, φίλους, γνωστούς, όσους με έχουν στηρίξει σε όλη την προσπάθειά μου, είτε είναι σε προσωπικό επίπεδο, σε οικογένεια, τα πάντα.

Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει δείξει την αγάπη του και την στήριξή του πραγματικά και στους αγώνες που έρχεται και μας βλέπει και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω πραγματικά να κοιτάξω κι εγώ στο μέλλον να δώσω ό,τι μπορώ καλύτερο, για να τους ευχαριστήσω, και πραγματικά για όλη αυτήν την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος τους ευχαριστώ, και τους ευγνωμονώ για την όλη στήριξη που μου δίνουν όλα αυτά τα χρόνια.

KM: Ωραία Λευτέρη μου, να'σαι καλά και σου εύχομαι πάντα επιτυχίες και ακόμα ψηλότερα τη νέα σεζόν.

Λευτέρης: Εγώ ευχαριστώ Κώστα μου για την ευκαιρία της συνέντευξης.

Λευτέρης Σιδηρόπουλος

Σχετικά Άρθρα Και Συζητήσεις:
- Wabba Mr. Οδύσσεια 2014 - Φωτογραφίες Αγώνα

- Wabba Mr. Οδύσσεια 2014 - Video Αγώνα

Copyright 2015 - Bodybuilders.gr
Bodybuilders.gr - Η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τη γραπτή συναίνεση των υπευθύνων της ιστοσελίδας

 Περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία
Συνεντεύξεις Ελλήνων & Ξένων Bodybuilder
  Συνέντευξη Με Μιχάλη Κεφαλιανό & Δαυίδ Μπαλάσα
  Συνέντευξη Μιχάλη Κεφαλιανού - Νέα & Σχέδια 2018
  Συνέντευξη Με Τον Νέο IFBB Pro Χρήστο Πιστόλα
  Μιχάλης Κάββαλος - Νικητής Mr. Κρήτη 2016
  Παρουσίαση Του Αθλητή Μιχάλη Βουτουφιανάκη
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Δημήτρη Στειακάκη!
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Μιχάλη Παπουτσάκη
  Παρουσίαση Της Αθλήτριας Φλορίντα Χούτα
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Παύλου Μπαρμπαδάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Fitness Γιάννη Καφετζάκη
  Τα Αγωνιστικά Νέα Της Στέλλας Παπαποστόλου
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Λευτέρη Πετράκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Στέφανου Κολιακουδάκη
  Συνέντευξη Με Τον Θανάση Αττιλάκο!
  Συνέντευξη Με Τον Αθλητή Physique Γιώργο Βυζανιάρη
  Συνέντευξη Με Τον Μιχάλη Κεφαλιανό, Νοέμβριος 2015
  Παρουσίαση Του Αθλητή Μιχάλη Παπουτσάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Μάριου Ζαχαράκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Δημήτρη Στιακάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Αχιλλέα Βεσάι
  Παρουσίαση Της Αθλήτριας Στέλλας Παπαποστόλου
  Παρουσίαση Του Αθλητή Γιώργου Σταμπουλή
  Παρουσίαση Του Αθλητή Βαγγέλη Καρουζάκη
  Χρήστος Πιστόλας: Ταλέντο & Αγάπη Για Το Άθλημα
  Συνέντευξη Αβράμη Κυριακού: Το Κυνήγι Της Pro Card
  Συνέντευξη Δαυίδ Μπαλάσα & Γιάννη Μάγκου
  Συνέντευξη Παντ. Σταυρουλάκη & Παύλου Μπαρμπαδάκη
  Γιάννης Μάγκος - Έτοιμος Για Την IFBB Pro League
  Συνέντευξη Με Τον Έλληνα Πρωταθλητή Βαλάντη Ντόκο
  Συνέντευξη Πρoέδρου Της IFBB, Dr. Rafael Santonja
  Συνέντευξη Κων/νου Τσάφου - Ben Weider Diamond Cup
  Συνέντευξη Με Τον Παντελή Σταυρουλάκη
  Συνέντευξη Με Τον Δημήτρη Τριπολιτσιώτη - Μέρος 2ο
  Συνέντευξη Με Τον Δημήτρη Τριπολιτσιώτη - Μέρος 1ο
  Μένιος Σεράνης: Αγάπη & Θέληση Για Το Bodybuilding
  Δημήτρης Παπαντώνης: «Η Ομοσπονδία Είναι Μία»
  Τάσος Μηνίδης Μετά Τη Μεγάλη Επιτυχία Στη Γερμανία
  Συνέντευξη Με Τον Μεγάλο Δάσκαλο - Δαυίδ Μπαλάσα!
  Nick Anthony - Ready For The 2012 Arnold Amateur!
  Ηλίας Κατσαρός - Συνέντευξη Bodybuilders.gr
  Συνέντευξη Κεφαλιανού Μετά Το Mr. Europe Pro 2012
  Κων/νος Δημητρίου Συνέντευξη Πριν Το Flex Pro 2012
  Συνέντευξη Του Αβράμη Κυριακου Στο Bodybuilders.gr
  Συνέντευξη Της Ελένης Πλακίτση Στο Bodybuilders.gr
  Λευτέρης Σιδηρόπουλος - Συνέντευξη Bodybuilders.gr
  Con. Demetriou IFBB Pro Interview - Part 2
  Interview With IFBB Pro Constantinos Demetriou
  Γιάννης Αλιμπέρτης Συνέντευξη Στο Bodybuilders.gr
  Παντελής Σταυρουλάκης - Ένα Νέο Αστέρι Στο Χώρο
  Μανώλης Καραμανλάκης Συνέντευξη Στο Atlantic City
  Mr. Olympia 2009: Συνέντευξη Μπαλάσα - Κεφαλιανού
  Δηλώσεις Κεφαλιανού 7 Ώρες Πριν Το Mr Olympia 2009
  Αποκλειστική Συνέντευξη RONNIE COLEMAN Στην Ελλάδα
  Αποκλειστική Συνέντευξη Bodybuilders.gr Tom Venuto
  Συνέντευξη Bodybuilders.gr Με Τον Μιχάλη Κεφαλιανό
  Συνέντευξη Έλληνα Πρωταθλητή, Μανώλη Καραμανλάκη
   

    
    

 

Έλληνες Πρωταθλητές
Σπύρος Μπουρνάζος - Spyros Bournazos
Μιχάλης Κεφαλιανός - Michael Kefalianos
Μανώλης Καραμανλάκης - Manolis Karamanlakis
Αλέκος Σιατραβάνης
Σταύρος Παπαδόπουλος
Μανώλης Τζινίδης
Δαυίδ Μπαλάσας

Έλατε στην παρέα μας στο Bodybuilders.gr Facebook fan page. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πιο πρόσφατα μας video στο YouTube!  

  

 
   
   


ΑΡΧΙΚΗ     |     ΑΡΘΡΑ     |     BODYBUILDING FORUM     |     ΝΕΑ BODYBUILDING      |     ABOUT US      

 Bodybuilding Resources - Αυτόγραφα Bodybuilding 

Προστασία Περιεχομένου Copyscape - Οι Παραβάτες Θα Διωχθούν Νομικά

All Rights Reserved 2004 - 2018 © Bodybuilders.gr  -  Designed by METAFORCE
Ιατρικό Disclaimer - Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Cookies