Ελληνικό Bodybuilding Forum


Ιατρικό Disclaimer

Στο περιεχόμενο του ιστοτόπου περιλαμβάνονται πληροφορίες και συστάσεις που αφορούν την υγεία, τη γυμναστική με βάρη, τη διατροφή και τα συμπληρώματα. Οι πληροφορίες που θα βρείτε στο δικτυακό μας τόπο έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και όπως συμβαίνει με όλες τις πηγές μη επιστημονικής πληροφόρησης, ο δικτυακός τόπος www.Bodybuilders.gr δεν παρέχει εξατομικευμένες ιατρικές συμβουλές.

Το
περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Bodybuilders.gr δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία ασθενειών.

Οι αναφορές που γίνονται για
συμπληρώματα διατροφής δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Δεν προορίζονται να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να αποτρέψουν οποιαδήποτε ασθένεια.

Επομένως, καμία απόφαση ή πρακτική γύρω από την υγεία σας δεν πρέπει να βασίζεται στις πληροφορίες που θα βρείτε στον τόπο μας, εκτός αν επιβεβαιωθεί από τον προσωπικό σας γιατρό ή αθλίατρο.

Πρωτού δοκιμάσετε οτιδήποτε από τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας, θα πρέπει να έχετε την συγκατάθεση του γιατρού/αθλιάτρου σας ή και του γονέα σας εάν είστε ανήλικοι.

Το Bodybuilders.gr δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη που θα προκληθεί, έμμεσα ή άμεσα, σε σχέση με τη χρήση του δικτυακού της τόπου ως πηγής πληροφοριών, ιδεών και ενημέρωσης - στη χρήση αυτή περιλαμβάνεται και η εκπομπή ή ανταλλαγή πληροφοριών, ιδεών και ενημέρωσης από τους ίδιους τους χρήστες του τόπου, με ή χωρίς τη μεσολάβηση της ιστοσελίδας www.Bodybuilders.gr και των εντολέων της.

Τα κείμενα, οι ηχητικές πληροφορίες και τα άλλα στοιχεία που συνθέτουν το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων ή δημιουργών τους, ακόμη και όταν είναι μεταφρασμένα, συντομευμένα ή ελαφρώς τροποποιημένα.

Η επίσκεψη, επιλογή και η χρήση των στοιχείων και πληροφοριών του δικτυακού τόπου www.Bodybuilders.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη. Η αποκλειστική αυτή ευθύνη εκτείνεται σε όλες τις έμμεσες ή άμεσες συνέπειες που πιθανόν θα προκύψουν από τη χρήση του τόπου.
 

Medical Disclaimer

The material in the www.Bodybuilders.gr website is provided for educational and informational purposes only and is not intended as medical advice.

The information contained in this website should not be used to diagnose or treat any illness, metabolic disorder, disease or health problem.

Always consult your physician or health care provider before beginning any nutrition or exercise program.

Use of the programs, advice, and information contained in this website is at the sole choice and risk of the reader.

 


Copyright Bodybuilders.gr  2004 - 201
8